JKUpdates Jobs, JK News, Study

Conté anuncisCompres des de l'aplicació
4,8
9,36 k ressenyes
500 k+
Baixades
Classificació del contingut
Per a tots els públics
Imatge d'una captura de pantalla
Imatge d'una captura de pantalla
Imatge d'una captura de pantalla
Imatge d'una captura de pantalla
Imatge d'una captura de pantalla

Sobre l'aplicació

No representem cap entitat governamental. Només proporcionem informació.

JKUpdates és una aplicació mòbil d'Android de J&K que us actualitza amb tota la informació més recent sobre llocs de treball privats i governamentals, JKChrome de les darreres notícies i les darreres novetats, proves simulades, guia d'exàmens, preparacions per a exàmens, actualitat, documents de mostra, notes, tots els exàmens de J&K. J&K i Ladakh UT.

JKUpdate Actualitza totes les últimes feines, resultats, notificacions de Jammu Caixmir, Ladakh UT i l'Índia.

JKUpdates Actualitza principalment tots els resultats, llistes de selecció, llistes d'espera dels departaments governamentals, universitats i escoles.

JKUpdates Actualitza tots els fulls de dates, notificacions, programa i altra informació important.

Notícies més recents i d'última hora: totes les últimes notícies a J&K i l'Índia, serveis de notícies més ràpids, aplicació de notícies JK

Característiques importants de l'aplicació mòbil JKUpdates

1. Recents: a la pestanya Recents de l'aplicació podeu comprovar totes les publicacions recents, incloses les feines, resultats, notificacions, actualitat, proves simulades de J&K. JKUpdates us avisa amb totes les notificacions

2. Ocupació: a la pestanya Ocupació trobareu totes les actualitzacions de llocs de treball privats i governamentals. Aquí en aquesta pestanya cobrim principalment feines de JKSSB, JKPSC, Jammu & Cashmir University, JKBOSE, SKUAST, JK Police, escoles, institucions privades, empreses privades, etc.

3. Següent examen: a la pestanya Següent examen Actualització de l'aplicació JKUpdates Proves simulades, Notes, Afers actuals i tota la Guia i Preparació per a exàmens .

4. Notificacions: a la pestanya de notificacions actualitzem tots els fulls de dates de notificacions, el programa d'estudis, les targetes d'admissió, etc. de la majoria dels departaments de J&K i privats.

5. Resultats: a la pestanya de resultats actualitzem els resultats, les llistes de selecció, les llistes d'espera dels departaments del govern i el privat. També actualitzem els resultats de la universitat, les juntes i les escoles. Actualitzem els resultats de les taules de classe 8, 9, 10, 11 i 12 de diferents juntes.

Si teniu altres consultes o queixes, podeu enviar-nos un correu electrònic a jkadworld.com@gmail.com.

Us hem actualitzat amb tots els darrers esdeveniments de J&K, Ladakh UT i l'Índia. També podeu rebre alertes gratuïtes de totes les seccions de la nostra aplicació mitjançant les notificacions push



Exempció de responsabilitat: som una entitat no governamental i proporcionem informació sobre llocs de treball recopilada de diverses fonts de confiança. També proporcionem l'enllaç pdf font o l'URL del lloc web oficial del govern al final de cada treball. Tot el contingut que s'ofereix aquí només té finalitats d'informació immediata als aspirants a la feina.

Tot i que s'han fet tots els esforços per fer que la informació disponible en aquesta aplicació sigui tan autèntica com sigui possible. No som responsables de cap pèrdua a ningú ni a qualsevol cosa causada per qualsevol defecte, defecte o inexactitud de la informació d'aquest lloc web.

Si us plau, consulteu el lloc web oficial del govern dues vegades abans de sol·licitar qualsevol feina.

Fonts d'informació del govern:

https://jkssb.nic.in
https://jkpsc.nic.in
http://jkpolice.gov.in
http://employmentnews.gov.in/
https://www.ncs.gov.in/
https://ssc.nic.in/
http://www.indianrailways.gov.in/
https://www.upsc.gov.in/
https://www.drdo.gov.in
http://bsf.nic.in/en/recruitment.html
https://joinindianarmy.nic.in/
https://www.joinindiannavy.gov.in/
https://indianairforce.nic.in/
https://joinindiancoastguard.gov.in/
https://www.isro.gov.in/careers
http://freejobalert.com

No representem cap entitat governamental. Només proporcionem informació.
Data d'actualització:
8 de maig 2024

Seguretat de les dades

La seguretat comença en entendre com els desenvolupadors recullen i comparteixen les teves dades. Les pràctiques de privadesa i seguretat de les dades poden variar segons l'ús que es fa de l'aplicació, la regió i l'edat. El desenvolupador ha proporcionat aquesta informació i és possible que l'actualitzi al llarg del temps.
Aquesta aplicació pot compartir aquests tipus de dades amb tercers
Informació personal i Informació i rendiment de l'aplicació
No es recullen dades
Més informació sobre com els desenvolupadors declaren la recollida de dades
Les dades s'encripten mentre estan en trànsit
Les dades no es poden suprimir

Puntuacions i ressenyes

4,8
9,32 k ressenyes

Novetats

Hanging Bug Fixed
Night Mode Added
More Fast App with less Crashes
New Tab Layout Design.